O NAMA

Izrada reklama i natpisa


Ni jedna izrada reklama i natpisa za nas nije premalena, a svaka veća izrada uvijek je novi izazov.

Više od

1500

Zadovoljnih klijenata

Više od

5000

Odrađenih poslova

Više od

45

Godina iskustva

Reklame Hegel utemeljene su sada već daleke 1974. godine kao obiteljski pismoslikarski obrt.

Izrada reklama i natpisa već je tada bila naša specijalnost, te se sa ponosom prisjećamo tih vremena kada su znanje i stručnost bili na prvome mjestu jer je alata i strojeva bilo jako malo. Olovka, skalpel i kist bili su glavni alati.

Pismoslikarskom tehnikom odrađeni su mnogi veliki poslovi od svih turističkih naselja Istraturista iz Umaga, Univerzijade, Atletskog prvenstva u Varaždinu, oslikavanje Dukatovog voznog parka, te manjih i većih poslova izrada reklama i natpisa širom cijele bivše države.

Preko 20 godina izrađivali smo reklame na Maksimirskom stadionu i prvi napravili najveći navijački transparent od 540 m2. Kontinuirano prateći trendove uvađali smo nove tehnologije kako bi izrada reklama i natpisa bila na visokoj razini.

Današnje poslovanje usmjerili smo prema malim i srednjim poduzetnicima kako bi korisnicima naših usluga bili dostupni 24 sata. Ni jedna izrada reklama i natpisa za nas nije premalena, a svaka veća izrada uvijek je novi izazov.

Za izradu reklama i natpisa koristimo kvalitetne materijale, te smo poštivajući ugovorene rokove na raspolaganju i za izrade idejnih rješenja, montažu i održavanje, te savjete pri odabiru i izvedbi reklamnih natpisa, a za sve napravljeno dajemo garanciju.

Obratite nam se sa povjerenjem, Vaše Reklame Hegel.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg doživljaja. Pretpostavljamo da se vi slažete s time, no možete ih i isključiti.